Banner Image
basket waiting

Hvem er vi

Randers Stempel fabrik er etableret i 1912.
Derfor har vi mange års erfaring med stempler og stempeltilbehør. Vi samarbejder med Danmarks førende leverandør af tekstplader, og opsætning af disse med almindelig tekster, skemaformer og logotryk.
Vi fører alle anerkendte stempelprodukter, typer og stempeltilbehør.
Siden 2010 har vi udvidet vores sortiment til også at omfatte salg af pokaler og medaljer. Herunder er gravering af plader til dette område en stor artikel.
Vi udfører også graveringer af mange specialopgaver…det er sjældent vi siger nej til en opgave. Hvis ikke vi kan løse det selv, så har vi forbindelser til mange forskellige opgaver.
Har du brug for en kopi af en nøgle kan vi også levere dette. I mange tilfælde har vi emnet på lager og det tager ofte kun ganske kort tid at kopiere netop din nøgle.
Tryk og textiltryk på tøj er også et område vi er stærke i. Spørg os om yderligere info da dette område er et stort område, både med hensyn til hvilket produkt du skal have fremstillet, men også om det skal være tryk eller broderi der skal laves…
Vi sælger også tøj i store størrelser, helt op til 6 XL. Det er primært fritidstøj, men spørg os…vi kan mere end vi tror….
Hvis du har et behov for tryksager i alle henseender så er vi også leveringsparate i dette område. Giv os en chance for at løse netop dit behov, så skal vi gøre det bedste for at løse opgaven…
Vi er til enhver tid konkurrencedygtige på pris og levering, og vi ynder at sætte vores kunder i første række med hensyn til besvarelse af spørgsmål og ønsker.
Kontakt os på:
Randers Stempel Fabrik
Grenåvej 27
8960 Randers SØ
Tlf. 86 42 15 11 Fax 86 40 15 11

info@rkc.dk

www.randersstempel.dk
 
Prøv os…du bliver overrasket….